an antifeminist mission

férfiébresztő

férfiébresztő

first of all

what is lav?

2015. november 09. - Tom514

Ez a blog egy nagyon mai társadalmi problémára hívja föl a figyelmet.

..mi a szeretet?..Kit érdekel?!

Nem sok mindenkit. Az a lényeg, hogy nekem jó legyen, és kész.

És mi a jó a férfiaknak, és mi a nőknek? Erre a kérdésre sokszor magunk sem tudunk válaszolni. Nem akarok véletlenül se válaszolni a fenti kérdésre, ellenkezőleg. Azt szeretném azonban, hogy ezt mások se tegyék.

Miről is van szó? A média bizonyos dolgokat addig erőltet, amíg evidencia nem lesz. Mit kaptál Húsvétra? Semmit?! Az elég karcsú, na helló..  Valahol itt tartunk ma. Ha azt halljuk tettlegesség, akkor férfira gondolunk, és felkapjuk a fejünket, hogy egy nő lehet veszélybe került. Azonnal minden receptorunk felébred, nemtől függetlenül.

Visszatérve, hogy mi a jó nekünk?

Több kimutatás, statisztika megmutatta, hogy a mai feminista mainstream társadalmi nézet, káros magára a társadalomra.

Azt itt látható bejegyzésekben megpróbálom tetten érni a média ezen torzító adásait, gondolatébresztő szándékkal. Ne csak üljünk bambán a TV előtt, és fogadjuk el az adást. Sokszor egy jó műsor vagy film élményét tesznek tönkre teljesen egy-egy jelenettel. 

Remélem tanulságos lesz!

(Férfi társaimnak mondom ilyenkor meg kell tanulni felállni a TV-től és ott hagyni az adást, (vagy más helyzetben angolosan távozni), ha megkérdik miért, meg kell mondani, hogy ez nem teszik, zavaró, bántó, megalázó. Nem kötelező szemet hunyni és mosolyogni, ott lehet hagyni bármikor, bármit, és mosolyogni ! )

A bejegyzés trackback címe:

https://antifemmis.blog.hu/api/trackback/id/tr228065766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása